Miksi valita Mammuttitalo

Helpottaaksemme valintaasi, olemme koonneet listan asioista joiden ansiosta Mammuttitalot ja vapaa-ajan kodit ovat paras valinta sinulle. Lue, miksi sinun kannattaa valita kumppaniksesi juuri MammuttiHirsi.

Lue lisää

Toimitusvaihtoehdot

Talopaketti

Toiveidesi mukaisesti

Laadukas talopakettitoimitus sinulle, joka haluat itse huolehtia rakentamisen organisoinnista. Toimituksen laajuus räätälöidään tarpeiden mukaisesti. Laaja materiaalitoimitus, Mammuttipaketti, on yksi suosituista vaihtoehdoistamme. Huolehdimme mielellämme myös talosi asennuksesta ja valittavanasi on useita erilaajuisia asennuspaketteja. Yhdellä sopimuksella Mammuttikodin kanssa saat kaiken tarvitsemasi.

Muuttovalmis

Muuttovalmis toteutus yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis -toteutuksen kohdalla Mammuttitalosi toimitetaan sinulle valmiiksi rakennettuna ja muuttopäivä on tiedossa jo sopimushetkellä. Voit valita jonkin valmiista malleistamme, muokkaamme siitä sinulle sopivan tai suunnittelemme kokonaan uuden mallin. Muuttovalmis -toimitusta voit täydentää edelleen lisäpalveluistamme, esimerkiksi voimme hoitaa puolestasi rakennuslupien haun.

Muunneltavat hirsitalot

Onko haaveissasi tyylikäs, juuri toiveittesi mukaisesti toteutettu hirsitalo? Mammutin laaja hirsitalomallisto tarjoaa suomalaiseen makuun ja vaativiin sääolosuhteisiin suunniteltuja persoonallisia ja ekologisia taloratkaisuja niin omakotitalon kuin vapaa-ajan asunnon rakentamista suunnittelevallekin.

Valmis malli

yksilöllinen, perheen tarpeisiin rakennettu

Oma malli

yksilöllinen, voi perustua mallistoomme

Arkkitehti

yksilöllinen Mammuttitalo

Hirsivalikoima

MammuttiHirren valikoimasta löydät kiinnostavat ulkoseinävaihtoehdot. Valikoimassamme on lamellihirsi sekä ristiinliimattu painumaton hirsi. Tutustu ja valitse mieleisesi.

Lue lisää

Miten projekti etenee

Tutustu MammuttiHirren tapaan rakentaa kotisi....

Lue lisää

Luonnollinen koti

Hirsi on perinteinen talonrakennusmateriaali, mutta ominaisuuksiensa ansiosta se vastaa erinomaisesti nykypäivän rakentajien vaatimuksiin....

Lue lisää

MammuttiHirsi yrityksenä

Tutustu MammuttiHirren historiaan....

Lue lisää

Julkiset kohteet

MammuttiHirsi toteuttaa julkisen rakentamisen hankkeita hirsirakenteisina niin kotimaassa kuin viennissä. Tyypillisesti hankkeiden pinta-ala on ...

Lue lisää

Mammutin piha

Kun MammuttiHirren talotoimitus on saatu päätökseen, on aika siirtyä pihakokonaisuuden loppuunsaattamiseen....

Lue lisää

Asuntomessut

MammuttiHirsi on rakentanut yleisön rakastamia taloja Asuntomessuille useana vuonna. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin....

Lue lisää

ProCache: v313 Render date: 2020-03-28 15:55:30 Page render time: 0.0660s Total w/ProCache: 0.0799s