Luonnollinen koti

Hirsi on perinteinen talonrakennusmateriaali, mutta ominaisuuksiensa ansiosta se vastaa erinomaisesti nykypäivän rakentajien vaatimuksiin.

Hirsitalo on terveellinen - Mammuttikoti

Hirsitalo on terveellinen

Hirsi on perinteinen talonrakennusmateriaali, mutta ominaisuuksiensa ansiosta se vastaa erinomaisesti nykypäivän rakentajien vaatimuksiin. Massiivirakenteen edut on tunnettu vuosisatoja. Mammuttikoti on jalostanut lamellihirsitekniikalla hirren ominaisuuksia edelleen ja se vastaa täysin nykypäivän lämmöneristysvaatimuksia. Mammuttikodin hirsitalojen ilmantiiveys on huippuluokkaa.

Hirsi rakennusmateriaalina - Mammuttikoti

Hirsi rakennusmateriaalina

Mammuttitaloon asennettavat hirret valmistetaan suomalaisesta puusta, joka on saanut kasvaa aikuiseksi hitaasti ja puhtaan luonnon ympäröimänä. Pohjolan tuiskut ja tuulet ovat tehneet siitä vahvan ja kestävän. Kaadettaessaan se on saavuttanut jo 80 vuoden kunnioitettavan iän, mutta hirren iässä se on vasta elinkaarensa alussa. Hirsitalossa kaadettu hirsi jatkaa eloaan useiden sukupolvien ajan. Voit valita hirsikotisi ulkonäön monista eri vaihtoehdoista. Mammuttikodin patentoima Kanttihirsi, mahdollistaa modernin ulkoasun tinkimättä hirsitalon tunnetuista ja kiistattomista eduista.

Lämminhenkinen puutalo - Mammuttikoti

Lämminhenkinen puutalo

Suuri osa suomalaisista rakentajista valitse puun talonsa rakennusmateriaaliksi. Eikä ihme, sillä onhan puutalossa ihanan idyllinen tunnelma ja puu on materiaalina luotettava. Puutalo on lämmin ja kodikas, mutta sen etuna on myös muuntautumiskyky. Puutaloon on helppo yhdistää erilaisia sisustustyylejä ja talo itsessään voidaan suunnitella ulkonäöltään klassiseksi tai moderniksi.

Puutalo voidaan toteuttaa hyvinkin kustannustehokkaasti ja näin rakennusprojekti jättää väljyyttä sisustus- ja kalustebudjettiin. Puutalo sopii helposti myös pienelle kaupunkitontille. Mammuttipuutalon saat yksilöllisesti suunniteltuna, jolloin voit päättää itse yksityiskohdista niin mallin, ulkonäön, koon, budjetin ja sisustuksen osalta. Mammuttipuutalo rakennetaan kotimaisesta puusta tarkan laadunvalvontaprosessimme mukaisesti ja jokainen vaihe on yksityiskohtaisesti suunniteltu, toteutettu ja valvottu. Pääset luonnollisesti itse seuraamaan rakentamisvaiheen jokaista tärkeää askelta.

Seuraa ekologista kohdetta - Mammuttikoti

Seuraa ekologista kohdetta

Tervetuloa seuraamaan allergiaperheemme hirsitalon valmistumista. Olemme jo pitkään haaveilleet oman kodin rakentamisesta ja nyt meillä on mahdollisuus saavuttaa yksi unelmamme. Perheessämme on home- ja kosteusvauriosairautta sekä monikemikaaliyliherkkyyttä. Tavoitteenamme on rakentaa vähäpäästöinen, terveellinen ja turvallinen hirsitalo perheellemme.

kottaraisenpolulla.blogspot.fi/

Sivustolla seurataan Mammuttikodin M1 - luokkaan rakennettavia ja erityisen sisäilmaystävällisiä Mammutti-luonnollisesti -kohteita.

https://www.facebook.com/naturemammutti

ProCache: v313 Render date: 2019-02-20 09:29:20 Page render time: 0.0463s Total w/ProCache: 0.0558s