Miksi valita Mammuttikoti

Helpottaaksemme valintaasi, olemme koonneet listan asioista joiden ansiosta Mammuttitalot ja vapaa-ajan kodit ovat paras valinta sinulle. Lue, miksi sinun kannattaa valita kumppaniksesi juuri Mammuttikoti.

Alan kattavin palvelu - Mammuttikoti

Alan kattavin palvelu

Mammuttikoti on ainut talovalmistaja Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen sekä hirsi- että puutaloja. Voit koota unelmiesi talon täysin tarpeidesi mukaan: Valittavinasi on rakennusmateriaalin lisäksi talosi malli, ulkonäkö, koko sekä toimitussisällön- ja tehtaan oman rakentamispalvelun laajuus. Meidän tehtävämme on pitää huolta, että saat kodin jossa viihdyt vielä vuosikymmentenkin päästä. Siksi haluamme tarjota sinulle kokonaisuuden, jossa et joudu tekemään kompromisseja.

Yksi kumppani – yksi sopimus - Mammuttikoti

Yksi kumppani – yksi sopimus

Hankekokonaisuus Mammuttikodin kanssa on helppo ja vaivaton. Teemme yhden sopimuksen, joka kattaa koko kodinrakennusprojektin. Valintasi voi olla vaikkapa Muuttovalmis toimitus - joka onkin monen nykyasiakkaamme valinta juuri sen helppouden ja huolettomuuden vuoksi. Esimerkiksi muuttopäivä on tällöin tiedossa jo sopimushetkellä. Ja vaikka huolehtisit rakentamisesta itse, kerromme toimitukseen kuulumattomista osa-alueista sinulle jo sopimusvaiheessa. Näin tiedät tarkalleen mitä sinun tulee projektin aikana itsenäisesti hankkia.

Mammuttimyyjä on talorakentamisen ammattilainen - Mammuttikoti

Mammuttimyyjä on talorakentamisen ammattilainen

Apunasi kodin suunnittelussa on ammattitaitoinen Mammuttimyyjä, jolla on vankka kokemus talojen rakennusprojekteista. Hänen tehtävänsä on huolehtia, että sinulla on kaikki tarvittava, ja voit olla turvallisin mielin koko rakentamisen ajan. Mikä tahansa kysymyksesi onkaan, Mammuttimyyjäsi vastaa siihen mielellään ja on aina apunasi.

Yksilöllinen - Mammuttikoti

Yksilöllinen

Mammuttitalot ovat tunnettuja yksilöllisyydestään ja uniikkiudestaan, sillä rakennamme ne juuri sellaisiksi, kuin asiakkaamme toivovat. Voimme tehdä mallistomme malleihin haluamiasi muutoksia tai suunnitella sinulle täysin yksilöllisen mallin. Voit olla varma siitä, että kotisi vastaa kaikkia toiveitasi ja on juuri sellainen kuin halusit.

Ekologinen, terveellinen ja turvallinen - Mammuttikoti

Ekologinen, terveellinen ja turvallinen

Hirsitalo on ekologinen ja turvallinen valinta, sillä se kuormittaa ympäristöä jo rakennusvaiheessa huomattavasti vähemmän kuin muut talot. Sillä on luonnostaan erinomaiset lämmönsäätelyominaisuudet, jonka ansiosta hirsitalon huoneilma on muita merkittävästi parempi. Hirsitalo kestää sukupolvelta toiselle. Myös puutalomme suunnitellaan mahdollisimman ekologisiksi ja voit omilla valinnoillasi vaikuttaa siihen, kuinka ympäristöystävällisesi rakennat ja asut. Mammuttimyyjäsi kertoo sinulle suunnitteluvaiheessa valinnoista, joilla voit lisätä kotisi ekologisuutta.

Laadukas - Mammuttikoti

Laadukas

Mammuttitalot rakennetaan suomalaisesta hirrestä ja puusta. Käyttämämme hirsi on 204mm, 240mm tai 270 mm paksuista lamellihirttä, joka on erinomaisen kestävää ja laadukasta. Kaikissa materiaaleissa panostamme laatuun sekä laadukkaita tuotteita valmistaviin yhteistyökumppaneihin. Laadukkuus ei pääty vain materiaaleihin, vaan jatkuu kautta koko rakennusprojektin, aina suunnittelusta rakentamisen laadunvalvontaan.

Erinomainen hinta-laatusuhde - Mammuttikoti

Erinomainen hinta-laatusuhde

Mammuttitalo on kokonaisedullinen rakentaa. Tämä johtuu siitä, että toimittamamme kokonaisuudet ovat sisällöltään laajempia ja materiaalit sekä rakenteet ovat tarkoin valikoituja. Laajan toimitussisällön ansiosta vältyt yllättäviltä lisäkustannuksilta ja -hankinnoilta projektin aikana.

Vakavarainen Mammuttikoti - Mammuttikoti

Vakavarainen Mammuttikoti

Mammuttikoti on toiminut kodinrakennusalalla yli 27 vuotta. Tarkkaan hiotut prosessit, motivoitunut henkilöstö sekä laaja kokemus haastavistakin rakennushankkeista takaavat turvallisen pohjan kodinrakennushankkeellesi.

Varma toimitus - Mammuttikoti

Varma toimitus

Pitkän kokemuksemme ja vakiintuneiden prosessien ansiosta toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. Pääset muuttamaan sovittuna ajankohtana ja toiminta on täsmällistä kaikilta osin.

Laadukkaat yhteistyökumppanit - Mammuttikoti

Laadukkaat yhteistyökumppanit

Yksi vahvuuksistamme on pitkäaikaiset tuotekumppanuudet. Olemme hyvin tarkkoja toimittamiemme tuotteiden laadusta ja käytettävänäsi on monipuolinen lisätuotevalikoima.

ProCache: v313 Render date: 2019-01-17 10:16:21 Page render time: 0.0616s Total w/ProCache: 0.0750s