Miten projekti etenee

Tutustu Mammuttikodin tapaan rakentaa kotisi.

Tontin hankinta - Mammuttikoti

Tontin hankinta

Tontti, jolle talosi rakennetaan, on ideoinnin lähtökohta – kun tontti on hankittu, voidaan kokonaisuuden hahmottelu aloittaa, tämä sisältää asioita kuten kotisi koko, sijoittelu ja pihapiirikokonaisuus. Paikallinen edustajamme on veloituksetta käytettävissänne jo tontin hankintavaiheessa. Haluamme yhdessä varmistua, että tontin erityispiirteet ja mahdolliset viranomaismääräykset tulevat otetuksi huomioon heti alkuvaiheessa.

Hankekokonaisuuden määrittely - Mammuttikoti

Hankekokonaisuuden määrittely

Kodin suunnittelu alkaa yhteistyössä myyntiedustajamme kanssa. Rakennushankkeen budjetti määritellään heti alussa tarkasti, jotta mitään yllätyksiä ei tulisi myöhemmin. Yhteistyössä suunnittelemme juuri teille sopivan kokonaisratkaisun. Avustamme rahoituslaitoksille tehtävän kustannuslaskelman tekemisessä ja rahoitusalan yhteistyökumppanimme voivat antaa kilpailukykyisen rahoitustarjouksen.

Mallisuunnittelu - Mammuttikoti

Mallisuunnittelu

Hankekokonaisuus antaa suuntaviivat mallin suunnitteluun ja –valintaan. Mammutin mallistoissa on runsaasti valmiita vaihtoehtoja, mutta toteutamme mielellämme yksilöllisiä koteja myös arkkitehtisuunnittelun avulla. Toki valmiita malleja voidaan mukauttaa tarpeisiinne, käyttää peilikuvana ja sovittaen tonttisi erityispiirteisiin. Tai ehkä olette jo luonnostelleet itse tulevaa kotianne – tämä onkin yksi suosittu tapa edetä hankkeessa.
Mammuttikodilla ulkoseinävaihtoehdoiksi voit valita ainoana talovalmistajana hirsi- tai perinteisen puu- runkoseinän.

Talomallin valinnan yhteydessä valitaan juuri teille soveltuva toimituslaajuus – voitte vapaasti valita muuttovalmiin ja juuri tarpeisiinne suunnitellun talopakettitoimituksen väliltä. Rakentaminen tapahtuu tehdasohjatusti laadunvarmistusjärjestelmän mukaisesti. Teitä palvelee kussakin kokonaisuudessa alan ammattilainen aina talomallin suunnittelusta teknisiin valintoihin.

Talokauppa - Mammuttikoti

Talokauppa

Talokaupan myötä hanke konkretisoituu. Myyjä viimeistelee suunnitelmat yhteistyössä asiakkaan ja talotehtaan teknisten ammattilaisten kanssa. Näin voit nauttia uudessa kodissasi juuri sinulle mieluisimmista lisäpalveluista. Uuden kotisi toimitusaikataulu vahvistetaan tehtaalta, kun kaikki rakennushankkeen yksityiskohdat on käsitelty.

Muuttovalmis talovalmistajana sitoudumme muuttopäivämäärään, johon mennessä kotinne on viimeistelty ja olemme järjestäneet tarvittavat käyttöönottokoulutukset. Myös talopakettitoimitukseen tehdään selkeä aikataulu hankkeen etenemisen ja tarvittavien resurssien varaamista varten. Ohjeellisista aikatauluista sovimme yhdessä jo ennen varsinaista talokaupan tekoa.

Rakennusluvan haku - Mammuttikoti

Rakennusluvan haku

Välittömästi talokaupan teon jälkeen käymme dokumentit huolellisesti läpi ja rakennuslupaan tarvittavien suunnitelmien teko alkaa. Kun nämä valmistuvat, päästään hakemaan rakennuslupa. Asiakas ja asiakkaan valvoja valmistelevat rakennusluvan yhteistyössä talotehtaan kanssa.

Tontin valmistelu - Mammuttikoti

Tontin valmistelu

Kun rakennuslupa on valmis, päästään tositoimiin rakennuspaikalla. Muuttovalmiiseen toimitukseen sisältyvien perustustöitä varten pääsette valvojanne avustamana valmistelemaan sisäänajotiet, merkitsemään talon paikan ja järjestämään rakennusluvan vaatimat pohja- ja raivaustyöt.

Perustustyöt - Mammuttikoti

Perustustyöt

Kun tontin valmistelut etenevät, sovimme ajankohdan perustuksien teolle. Pian tämän jälkeen alkaa konkreettinen rakentamistyö. Laadunvalvontajärjestelmämme alkaa tästä hetkestä – valvomme yhdessä työvaihekokonaisuudet ja teemme tarvittavan dokumentoinnin. Järjestelmämme auttaa myös valvojaanne työskentelyssään.

Rakentaminen ja sisustaminen - Mammuttikoti

Rakentaminen ja sisustaminen

Talotehtaan rakennusalan ammattilaiset aloittavat kodin rakennustyön. Jokainen työryhmän jäsen on oman alansa huippuosaaja. Kun talo nousee työmaalla, päätämme sisustuksesta ja teknisistä valinnoista. Voit valita mieleisesti sisustustuotteet ja mahdollisia lisätuotteita, kuten kodinturvalaitteiston tai vaikkapa AV-suunnittelun.

Talohankkeenne edistyy ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. ja sinua informoidaan aina etukäteen tulevista toimituspäivämääristä. Rakennushankkeen aikana.


Luovutus ja muutto - Mammuttikoti

Luovutus ja muutto

Uuden kodin valmistuminen on projektin huipentuma. Usein tässä yhteydessä pidämme uudessa kodissanne talonäyttelyn – näin myös moni tuleva rakentaja pääsee tutustumaan kodin harkittuihin yksityiskohtiin.

ProCache: v313 Render date: 2018-12-08 12:29:54 Page render time: 0.0562s Total w/ProCache: 0.0673s