MammuttiHirsi yrityksenä

Tutustu MammuttiHirren historiaan.

MammuttiHirsi - Mammuttikoti

MammuttiHirsi

MammuttiHirsi yrityksenä on perustettu jo vuonna 1989. Tänään Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Oulussa ja vuosien saatossa sekä yrityksen kasvaessa olemme laajentaneet tilojamme merkittävästi. Tällä hetkellä MammuttiHirsi työllistää noin 100 henkilöä, joista jokainen omalla asiantuntemuksellaan mahdollistaa asiakkaidemme yksilöllisten kotien toteutumisen. Mammuttimyyjien asiantunteva joukko palvelee asiakkaitamme läpi Suomen. Toimimme myös kansainvälisten asiakkaidemme parissa useissa vientimaissa.

Modernia talorakentamista - Mammuttikoti

Modernia talorakentamista

Vahva hirsirakentamisen perinne yhdistettynä moderniin tuotantoon ja laadukkaaseen rakentamiseen takaavat tuotteidemme korkean laadun – niin vaativissa räätälöidyissä kohteissa kuin pienemmissä kokonaisuuksissakin. Toimintamallimme kiistattomia vahvuuksia ovat nykyaikaiset automatisoidut tuotantoketjut, huolellinen laaduntarkkailu ja tarkkaan hiotut prosessit.

Kanttihirsi - Mammuttikoti

Kanttihirsi

Vuonna 2014 loppupuolella julkistetun, huippumoderniin rakentamiseen soveltuvan Kanttihirren, ympärille on muotoutunut jatkuvasti uudistuva ja upeilla asiakaskohteilla täydentyvä mallisto. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti ja toteutamme yksilöllisesti arkkitehtien suunnittelemia koteja.

ProCache: v313 Render date: 2020-03-29 14:29:56 Page render time: 0.0406s Total w/ProCache: 0.0494s