Mammuttikoti yrityksenä

Tutustu Mammuttikodin historiaan.

Mammuttikoti - Mammuttikoti

Mammuttikoti

Mammuttikoti, aiemmin MammuttiHirsi, on perustettu vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Oulussa ja vuosien saatossa sekä yrityksen kasvaessa olemme laajentaneet tilojamme merkittävästi. Tällä hetkellä Mammuttikoti työllistää noin 120 henkilöä, joista jokainen omalla asiantuntemuksellaan mahdollistaa asiakkaidemme yksilöllisten kotien toteutumisen. Mammuttimyyjien asiantunteva joukko palvelee asiakkaitamme läpi Suomen. Toimimme myös kansainvälisten asiakkaidemme parissa useissa vientimaissa.

27 vuotta mammuttikoteja - Mammuttikoti

27 vuotta mammuttikoteja

Suomi on vihreän kullan maa. Metsätalous on pitkään ollut yksi suomalaisen yhteiskunnan peruspilareista. Metsien keskellä, Pohjois-pohjanmaalla Ylikiimingissä, on myös kasvanut Vesa Nylander, Mammuttikotien isä.

Vesalle metsä on aina ollut tärkeä. Nuorena poikana huomatessaan, miten parhaimmat tukkipuut päätyivät ulkomaille ja muu hyväkin tavara jatkojalostukseen sellutehtaille, päätti hän omalta osaltaan tehdä asialle jotain.
1989 perustettiin perheyritys, jonka liikeidea ja perustuote on ollut alusta alkaen valmistaa massiivihirsitaloja. Tärkeää on ollut se, että uusiutuva ja kierrätettävä rakennusmateriaali saadaan ekologisesti lähimetsistä. Puurakentaminen kuormittaa näin ympäristöä huomattavasti muita materiaaleja vähemmän.

Rakennusten laadun kehittämien on ollut Vesalle sydämen asia koko Mammuttikodin historian ajan. Nykyisin yrityksen huippumoderni tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Oulussa.
Mammuttikoti työllistää noin 120 henkilöä. Vahva hirsirakentamisen perinne yhdistettynä jatkuvaan laadun kehittämiseen ja uudenaikaisiin tuotantotiloihin takaa korkealaatuisia rakennuksia. Vesan mielestä Mammuttikodin vahvuuksia ovatkin nykyaikaiset automatisoidut tuotantoketjut, huolellinen laaduntarkkailu ja tarkkaan hiotut prosessit.

Hirsitalojen suosio kasvaa koko ajan. Silti niiden rinnalle on haluttu tuoda vaihtoehdoksi perinteinen pystyrunkoinen omakotitalo. Tällöin asiakkaalle jää aito valinta siitä, kumman materiaalin valitsee. Vesalle on tärkeää, että Mammuttikoti palvelee aina asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, valittiinpa sitten vaihtoehdoista kumpi tahansa.

Modernia talorakentamista - Mammuttikoti

Modernia talorakentamista

Vahva hirsirakentamisen perinne yhdistettynä huippumoderniin tuotantoon ja laadukkaaseen rakentamiseen takaavat tuotteidemme korkean laadun – niin vaativissa räätälöidyissä kohteissa kuin pienemmissä kokonaisuuksissakin. Toimintamallimme kiistattomia vahvuuksia ovat nykyaikaiset automatisoidut tuotantoketjut, huolellinen laaduntarkkailu ja tarkkaan hiotut prosessit. Vuoden 2013 lopussa laajensimme tuotevalikoimamme kattamaan myös puutalot. Samassa yhteydessä otimme käyttöön Mammuttikoti-nimen, jotta yrityksemme nimi paremmin kuvastaisi myös tarjontamme laajuutta.

Kanttihirsi - Mammuttikoti

Kanttihirsi

Vuonna 2014 loppupuolella julkistimme uuden huippumoderniin rakentamiseen soveltuvan Kanttihirren, jonka ympärille muotoutui vuoden 2015 aikana laaja jatkuvasti uudistuva ja upeilla asiakaskohteilla täydentyvä mallisto. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti ja toteutamme yksilöllisesti arkkitehtien suunnittelemia koteja. Tällä hetkellä olemme ainut talovalmistaja Suomessa, joka tarjoaa muuttovalmiina sekä hirsi- että puutaloja.

ProCache: v313 Render date: 2018-12-08 15:30:43 Page render time: 0.0438s Total w/ProCache: 0.0536s