Mammuttikoti yrityksenä

Tutustu Mammuttikodin historiaan.

Mammuttikoti - Mammuttikoti

Mammuttikoti

Mammuttikoti, aiemmin MammuttiHirsi, on perustettu vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Oulussa ja vuosien saatossa sekä yrityksen kasvaessa olemme laajentaneet tilojamme merkittävästi. Tällä hetkellä Mammuttikoti työllistää noin 100 henkilöä, joista jokainen omalla asiantuntemuksellaan mahdollistaa asiakkaidemme yksilöllisten kotien toteutumisen. Mammuttimyyjien asiantunteva joukko palvelee asiakkaitamme läpi Suomen. Toimimme myös kansainvälisten asiakkaidemme parissa useissa vientimaissa.

Modernia talorakentamista - Mammuttikoti

Modernia talorakentamista

Vahva hirsirakentamisen perinne yhdistettynä moderniin tuotantoon ja laadukkaaseen rakentamiseen takaavat tuotteidemme korkean laadun – niin vaativissa räätälöidyissä kohteissa kuin pienemmissä kokonaisuuksissakin. Toimintamallimme kiistattomia vahvuuksia ovat nykyaikaiset automatisoidut tuotantoketjut, huolellinen laaduntarkkailu ja tarkkaan hiotut prosessit. Vuoden 2013 lopussa laajensimme tuotevalikoimamme kattamaan myös puutalot. Samassa yhteydessä otimme käyttöön Mammuttikoti -nimen, jotta yrityksemme nimi paremmin kuvastaisi myös tarjontamme laajuutta.

Kanttihirsi - Mammuttikoti

Kanttihirsi

Vuonna 2014 loppupuolella julkistimme uuden huippumoderniin rakentamiseen soveltuvan Kanttihirren, jonka ympärille on muotoutunut uudistuva ja upeilla asiakaskohteilla täydentyvä mallisto. Kehitämme mallistoamme jatkuvasti ja toteutamme yksilöllisesti arkkitehtien suunnittelemia koteja.

ProCache: v313 Render date: 2019-02-18 12:15:02 Page render time: 0.0570s Total w/ProCache: 0.0662s