Töihin Mammutille

Ilmoittelemme avoimista työpäikoistamme facebook -sivuillamme. Haemme jatkuvasti kokeneita rakentamisen ammattilaisia, sekä työuraansa aloittelevia työntekijöitä.

Jätä meille avoin hakemus, jos et juuri nyt löydä avoinna olevaa kiinnostavaa tehtävää. Käsittelemme tiedot luottamuksellisesti.

Avoimet työpaikat

Työpäälliköitä Haemme PK-seudulle, Pirkanmaalle sekä Varsinais-Suomen alueelle hirsi- ja puutalokohteidemme toteuttamiseen työpäälliköitä. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä ymmärrät rakentamisen vaiheistamisen ja laadunhallinnan merkityksen. Tukenasi on laadunhallinnan- ja toiminnanohjauksen järjestelmämme. Omaat jo pidemmän rakennusalan kokemuksen tai olet juuri valmistumassa oleva opiskelija. Koulutukseltasi voit olla RI, Rakennusmestari tai DI.

Hakemukset & tiedustelut Rakennuspäällikkö Mika Syri, p. 040 577 6715,m ---

Puu-urakoitsijoita ja sisustustöiden urakoitsijoita Haemme nyt kotimaan rakennuskohteisiimme rakentamisen ammattilaisia sekä -työryhmiä. Kohteemme ovat hirsi- ja puutalokohteita, sisältäen pientalotuotannon ohella laajojakin julkisen rakentamisen hankkeita. Olet kokenut tai haluat kasvaa alan osaajaksi - tukenasi on laadunhallinnan- sekä toiminnanohjauksen järjestelmämme.

Hakemukset & tiedustelut Urakkapäällikkö Jyrki Hakamäki, p.040 147 5611, ---

Tehdastyöntekijöitä Haemme nyt Olokoto-kokoonpanoon rakennusalan ammattilaisia tehtaallemme Ylikiiminkiin. Olet mahdollisesti vastavalmistunut tai opintojen loppusuoralla oleva tai rakennusalalla jo kokemusta omaava ammattilainen. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Edellytämme mahdollisuutta 2-vuorotyöskentelyyn. Opiskelija - kysy myös kesätyömahdollisuutta tulevalle kesälle!

Hakemukset & tiedustelut tehtaanjohtaja Tero Tuomivaara, p.040 546 7386, ---

Avoin hakemus

ProCache: v313 Render date: 2018-07-21 16:43:53 Page render time: 0.0407s Total w/ProCache: 0.0414s