Töihin Mammutille

Ilmoittelemme avoimista työpäikoistamme facebook -sivuillamme. Haemme jatkuvasti kokeneita rakentamisen ammattilaisia, sekä työuraansa aloittelevia työntekijöitä.

Jätä meille avoin hakemus, jos et juuri nyt löydä avoinna olevaa kiinnostavaa tehtävää. Käsittelemme tiedot luottamuksellisesti.

Avoimet työpaikat

Talomyyjä Varsinais-Suomen alueelle Haemme nyt talomyyjää yhdelle parhaista markkina-alueistamme. Työpöytäsi sijaitsee Turun toimistollamme, mutta tapaat asiakkaita päivittäin myös ympäri maakuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn talotehtaan palveluksessa, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden työskennellä joko työsuhteessa tai itsenäisenä yrittäjänä. Sinulla voi olla jo kokemusta myyntityöstä ja palvelet erilaisia asiakkaita innostuksella, tavoitteenasi on aina paras asumisen kokonaisratkaisu. Otathan yhteyttä pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2017 mennessä.

Hakemukset & tiedustelut Myyntijohtaja Harri Karvonen, p. 040 869 9814, --- .

Puu-urakoitsijoita ja sisustajia Haemme nyt kotimaan rakennuskohteisiimme rakentamisen ammattilaisia sekä -työryhmiä. Kohteemme ovat hirsi- ja puutalokohteita, sisältäen pientalotuotannon ohella laajojakin julkisen rakentamisen hankkeita. Olet kokenut tai haluat kasvaa alan osaajaksi - tukenasi on laadunhallinnan- sekä toiminnanohjauksen järjestelmämme.

Hakemukset & tiedustelut Urakkapäällikkö Jyrki Hakamäki, p.040 147 5611, ---

Tehdastyöntekijöitä Haemme nyt Olokoto-kokoonpanoon rakennusalan ammattilaisia tehtaallemme Ylikiiminkiin. Olet mahdollisesti vastavalmistunut tai opintojen loppusuoralla oleva tai rakennusalalla jo kokemusta omaava ammattilainen. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Edellytämme mahdollisuutta 2-vuorotyöskentelyyn. Opiskelija - kysy myös kesätyömahdollisuutta tulevalle kesälle!

Hakemukset & tiedustelut tehtaanjohtaja Tero Tuomivaara, p.040 546 7386, ---

Avoin hakemus

ProCache: v313 Render date: 2017-12-18 06:50:03 Page render time: 0.0373s Total w/ProCache: 0.0378s