Töihin Mammutille

Ilmoittelemme avoimista työpäikoistamme facebook -sivuillamme. Haemme jatkuvasti kokeneita rakentamisen ammattilaisia, sekä työuraansa aloittelevia työntekijöitä.

Jätä meille avoin hakemus, jos et juuri nyt löydä avoinna olevaa kiinnostavaa tehtävää. Käsittelemme tiedot luottamuksellisesti.

Avoimet työpaikat

Talomyyjiä Haemme nyt talomyyjiä vahvoille markkina-alueillemme Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Kuopioon. Kysy myös mahdollisuutta työskennellä muilla paikkakunnilla!

Tukenasi ovat kokeneet myynnin ja rakentamisen asiantuntijat. Tarjoamme mielenkiintoisen työn talotehtaan palveluksessa, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden työskennellä joko työsuhteessa tai itsenäisenä yrittäjänä. Sinulla voi olla jo kokemusta myyntityöstä ja palvelet asiakkaitamme innostuksella, tavoitteenasi on aina paras asumisen kokonaisratkaisu. Otathan yhteyttä pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2019 mennessä.

Hakemukset & tiedustelut projektijohtaja Jari Koponen, p. 0400 975 236, --- tai toimitusjohtaja Pasi Kohtala, p. 050 571 9112, ---

Puu-urakoitsijoita ja sisustustöiden urakoitsijoita Haemme nyt kotimaan rakennuskohteisiimme rakentamisen ammattilaisia sekä -työryhmiä. Kohteemme ovat hirsitalokohteita, sisältäen pientalotuotannon ohella laajojakin julkisen rakentamisen hankkeita. Olet kokenut tai haluat kasvaa alan osaajaksi - tukenasi on laadunhallinnan- sekä toiminnanohjauksen järjestelmämme.

Hakemukset & tiedustelut Urakkapäällikkö Jyrki Hakamäki, p.040 147 5611, ---

Avoin hakemus

ProCache: v313 Render date: 2019-08-19 23:54:17 Page render time: 0.0342s Total w/ProCache: 0.0346s